>>Samenwerking met financieel adviseurs

Samenwerking met financieel adviseurs

Wonen is, op de zorg voor de kinderen na, bij elke scheiding een spannend onderwerp. Kan ik nog wonen na de scheiding? Moet ik straks naar een flat, 3 hoog achter? Vaak kan er meer dan je denkt. Voorwaarde is wel, dat een financieel adviseur meedenkt, al vroeg in het proces. Alleen dan kunnen er deuren open gezet worden. Als de scheiding een feit is, kan dat vaak niet meer.

Als registermediator werk ik altijd samen met meerdere partijen. Ik heb gekozen voor de volgende adviseurs:

Financial Planner Hendrik Jan Rinkel van Succes Financiële diensten

  • Regio Amersfoort - Leusden
  • Waarom Hendrik Jan? Hendrik Jan Rinkel loopt altijd rond met een wetboek over fiscaliteiten en wonen. En veel van die kennis heeft Hendrik Jan gewoon paraat zonder dat hij dat wetboek erbij moet pakken. Hendrik Jan denkt buiten de gebruikelijke kaders en als Hendrik Jan zegt dat het kan, dan kan het ook. Woonwensen kan je creëren door met elkaar mee te bewegen. En omdat Hendrik Jan ook makelaar is, kan hij ook meedenken in andere woonoplossingen dan kopen. Een duizendpoot, dat is Hendrik Jan.
  • Voor meer informatie: www.succesfd.nl 

Financieel Adviseur Patrick Brands van Baar Advies

  • Regio 't Gooi - Almere
  • Waarom Patrick? Patrick kent de eisen bij scheiding van geldverstrekkers praktisch uit zijn hoofd en kan vaak in het 1e gesprek al aangeven wat er moet gebeuren om klantwensen haalbaar te laten worden. Patrick is zeer toegankelijk en is creatief. Deze ervaren financieel adviseur heeft zeer goede contacten met diverse geldverstrekkers waardoor hij tijdens een gesprek al belt om voor jullie duidelijkheid te creëren. Snel weten wat er kan, dat is Patrick ten top.
  • Voor meer informatie: www.baaradvies.nl

Financieel Adviseur Mark Brands van De Hypotheker

  • Regio Huizen, Blaricum en Laren
  • Waarom Mark? Mark is een warme persoonlijkheid die goed tussen de regels doorleest en kritische vragen stelt zodat jullie de juiste keuzes zullen maken. Deze door de wol geverfde financieel adviseur regelt jaarlijks zoveel scheidingsdossiers, dat door zijn werkwijze jullie woonwensen na de scheiding eenvoudig lijken. Uniek in de werkwijze van Mark is, dat hij altijd werkt met het netto besteedbaar inkomen. En netto rekenen is wel zo herkenbaar voor jou als klant. Kortom: Mark is een warm en doortastend mens met een grote dosis ervaring.
  • Voor meer informatie: www.hypotheker.nl

 

Sitemap | © 2019 Goed uit elkaar gaan