>>Scheiden 't Gooi

Scheiden 't Gooi

Het hoge woord is eruit: Wij gaan scheiden. En als je gaat scheiden en je woont in ’t Gooi, waar begin je dan? Waar kan je terecht als je gaat scheiden in ’t Gooi? Als je Googelt op scheiden in ’t Gooi wordt je overvallen door de grote hoeveelheid informatie. Informatie over scheiden die eigenlijk niet overeenkomt met wat je zoekt. Waarom? Omdat scheiden nou eenmaal maatwerk is. Er zijn geen twee mensen zoals jullie, dus bestaat er geen voorbeeld die past bij jullie toekomst. Dus ook als je gaat scheiden in ’t Gooi, vraagt jullie uit elkaar gaan om maatwerk.

Hoe te beginnen?

Hoe te beginnen als je net naar elkaar hebt uitgesproken dat jullie uit elkaar gaan? Om te beginnen is het nodig dat er iemand gezocht wordt om jullie te begeleiden. Iemand die ervaring heeft in het begeleiden van stellen en weet dat scheiden maatwerk is. Jullie maken een afspraak voor een kennismaking met een ervaren scheidingsbemiddelaar. Iemand die jullie kan begeleiden in de achtbaan die scheiden heet. Iemand die jullie ondersteunt in het maken van afspraken en ervoor zorgt dat de scheiding voor jullie wordt ingeschreven.

Hoe te beginnen in jullie proces; door een afspraak te maken met mij: Inge Verschuur.

’t Gooi is groot

Of je nu gaat scheiden en je woont in Hilversum, of je nu gaat scheiden en je woont in Huizen, of je woont in Laren of Blaricum: maak die afspraak. Na een gesprek heb je inzicht en overzicht in wat er op jullie afkomt. Na een gesprek heb je rust omdat je weet dat ik jullie begeleid door de achtbaan die uit elkaar gaan heet.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

 

Sitemap | © 2019 Goed uit elkaar gaan