>>Een goede relatie maakt je gezonder en gelukkiger

Een goede relatie maakt je gezonder en gelukkiger

21-11-2017

Een goede relatie maakt je gezonder en gelukkiger

Er wordt veel onderzoek gedaan naar relaties. We streven eigenlijk allemaal naar een fijne en liefdevolle relatie. Cijfers laten zien, dat 60% van de Nederlanders boven de 20 jaar samenwoont. En dat 1 op de 3 gescheiden Nederlanders binnen 1 jaar alweer samenwoont met een nieuwe liefdespartner. Met andere woorden: het hebben van een relatie is heel belangrijk voor ons welzijn.

Onze gezondheid

Een gelukkige relatie heeft zelfs invloed op onze gezondheid. Hoe gelukkiger de relatie, hoe gezonder de mens is. Een gelukkige relatie heeft hetzelfde effect als gezond eten en voldoende beweging. Dus als je geen zin hebt in dat dieet of het sporten: werk aan je relatie en je gezondheid volgt vanzelf.

Dus?

Investeren in een goede en gelukkige relatie levert veel op: een goede gezondheid en een gevoel van welzijn. Ik zeg: laten we de dieetsupplementen lekker laten liggen en investeer in de relatie. Huur de oppas vaker in, ga lekker een weekend samen weg en doe regelmatig de relatie APK. En als de relatie niet loopt zoals je wilt, investeer en maak de relatie zoals jullie hem wel willen. Vind hulp en blijf gezond en gelukkig. Ik help jullie graag.

Veel gezondheid en geluk wens ik jullie toe!

Inge Verschuur 

Sitemap | © 2019 Goed uit elkaar gaan